Mesud Selimović nakon „No limit 7“: Upisao 22 profesionalnu pobjedu, nada se novom meču Mejdanu!

by admin
| 20:02
1608 mesud

Kickboxer tuzlanskog KBV “Flek Tom-Cat” uspješno je okončao nastup na manifestaciji „No limit 7“, koja je sinoć održana u zeničkoj Areni.

U jednoj od predborbi pred meč večeri (-86 kg, K1), Mesud Selimović je jednoglasnom odlukom sudija (3:0) bio bolji od odličnog mađarskog borca Patrika Vidakovića.

Pred meč je u periodu od 15 dana izgubio 6,5 kg, što mu nije smetalo da ostavi odličan utisak.

-Pokazao sam mnogo više nego prilikom posljednjeg meča u “Noći šampiona” u Mejdanu. Publika je zadovoljna, kao i moj trener Salko Zildžić, a na kraju i ja. Motiva i snage mi nije nedostajalo, naporno sam se pripremao i drago mi je da sam trud pretvorio u pobjedu – reko nam je Mesud Selimović, dan nakon svoje 22 pobjede u 28 profesionalnih mečeva.

Selimović za manifestaciju „No limit“ ima samo riječi hvale. Najavljuje i njeno skoro održavanje u Tuzli.

-Sve je organizovano na vrhunskom nivou i lijepo je biti dio te priče koja na odličan način popularizuje kickbox na našim prostorima. Ima nagovještaja da će „No limit 8“ uskoro biti organizovan u Tuzli i raduje me da ću imati priliku ponovo nastupiti pred domaćom publikom – ističe Selimović, koji je na ring izašao u majici sa porukom podrške palestinskom narodu, koji proživljava teške trenutke tokom posljednjih akcija izraelske vojske.

U borbi večeri Dževad Poturak je u borbi za titulu svjetskog prvaka u WAKO PRO verziji bio bolji od Francuza Abderahman Coulibalya.

Meč Mesud Selimović – Patrik Vidaković možete pogledati na povom linku.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.