utorak, 11 Juni 2019 21:00

Kid`s Festival 15. juna u Tuzli

1403 kids

Nakon 14. godina u Sarajevu, Kid`s Festival će se održati 15. juna u Tuzli sa istim konceptom kako je to bilo i tokom proteklih godina.

Očekuje se okupljanje više hiljada djece iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Preduzeće Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla kao društveno odgovorna firma odlučila je dati podršku ovom velikom dječijem događaju tako što će na dan Festivala, 15. juna svu djecu voziti potpuno besplatno na svim  linijama na kojima saobraćaju vozila GiPS-a.

-Gradski i prigradski saobraćaj Tuzla je društveno odgovorna kompanija koja svojim poslovanjem nastoji učestvovati u bitnim društvenim događajima. I ovaj put smo odlučili podržati najveću zabavu za djecu u BiH na način koji će njima najviše značiti, a to je da djeci na dan Festivala, omogućimo besplatnu vožnju našim autobusima. Draga djeco, dobro došli u naše autobuse, dobro došli u Tuzlu na najveću zabavu za djecu, poručili su iz GiPS-a.

Organizatori Kid`s Festivala Magično pozorište Aladin i Eko život d.o.o. zahvaljuju se GIPS-u Tuzla na ovoj humanoj gesti jer je, kako kažu, osnovni motiv Festivala okupiti što veći broj djece, a sa ovim lijepim činom će se izbjeći dodatne gužve u saobraćaju.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu