četvrtak, 23 Maj 2019 19:58

NUB ˝Derviš Sušić˝ Tuzla: Učešće na Drugoj Međunarodnoj konferenciji bibliotekara, arhivista i muzeologa

2305 konferencija Cetinje

U organizaciji Nacionalne biblioteke Crne Gore "Đurđe Crnojević" i Vlade Crne Gore – Ministarstva za kulturu organizovana je Druga Međunarodna konferencija bibliotekara, arhivista i muzeologa "Libraries, Archives and Museums Conference (LAM), Montenegro, 2019", Cetinje, u periodu od 16. - 17. maja 2019. godine.

U ime JU Narodne i univerzitetske biblioteke "Derviš Sušić" Tuzla, svoj rad je prezentirala mr.sc Enisa Žunić, bibliotečki savjetnik, na temu: "Značaj bibliotečkih nauka i informacija u skladu sa nastavnim procesom, u kontekstu evropskih integracija s ciljem održivog razvoja".

Skupu su se obratili Aleksandar Dajković, generalni direktor Direktorata za kulturnu baštinu Ministarstva kulture Crne Gore, Aleksandar Kašćelan, gradonačelnik Prijestonice Cetinje, i Bogić Rakočević, direktor Nacionalne biblioteke Crne Gore "Đurđe Crnojević" Cetinje.

Konferenciji su prisustvovali i uzeli učešća bibliotekari, arhivisti i muzeolozi iz Njemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu