ŽO HDZ BiH Soli: SDP i Naša stranka žele samo jako Sarajevo na štetu drugih sredina

by nedim
| 20:00
0510hdz bih

ŽO HDZ BiH Soli izražava punu potporu i pozdravlja odluku zastupnika HDZ BiH u Zastupničkom domu Parlamentu FBIH koji su predložili i glasovali ZA izmjene Zakona o pripadnostima javnih prihoda. Usvojenim izmjenama doći će do promjene izračuna pripadnosti javnih prihoda za županije, a time i ravnomjernije raspodjele – saopštili su iz ŽO HDZ BiH Soli.

– I današnja sjednica pokazala je sve izraženiju podijeljenost i nastavak zagovaranja centralističkog modela upravljanja, a naročito kod zastupnika u redovima SDP i Naše stranke čiji zastupnici su u javnom istupu kao što su primjerice Irfan Čengić, Damir Mašić i drugi po tko zna koji put stali isključivo iza ideje jakog i razvijenog SARAJEVA na štetu svih drugih sredina i pokazali koji je zapravo istinski politički smjer tih stranaka – navodi se iz tih stranaka.

Kako navode iz ŽO HDZ BiH Soli očekuju da i delegati u Domu naroda Parlamenta FBiH slijede kolege iz Zastupničkog doma kako bi izmjene Zakona bile primijenjene, a naglasili si da očekuju da kantonalne Vlade novac koji će biti preraspodijeljen usmjere u razvojne projekte koji će značiti podizanje kvalitete životnih uvjeta i ekonomskih prilika.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.