FOTO / “School & School”: Održan Novogodišnji i božićni koncert polaznika muzičkih kurseva

by nedim
| 20:15

Multidisciplinarna škola „School & School“ Tuzla večeras je u saradnji sa Centrom za kulturu za kulturu Tuzla organizovala Novogodišnji i božićni koncert njihovih polaznike muzičkih kurseva.

– Ove godine koncert je poseban po tome što će djeca konačno imati publiku da ih njihovi najdraži mogu čuti šta su to oni naučili – istakli su iz „School & School“ Tuzla.

Na koncertu koji je održan u Ateljeu Ismet Mujezinović nastupili su: Ela Ejubović, Azra Huskanović, Armin Bekan, Emili Todorović, Nadija Zahirović, Zana Džambić, Sara Čolić, Ema Hodžić, Tamara Sulejmanović, Glorija Žigić, Ali Aljić, Zaina Dedić, Emir Papić, Asija Gradaščević, Džejla Hujdurović, Anja Petrović i Ena Junuzović.

Na žalost i ako su se  vrijedno spremali na koncertu zbog bolesti nisu mogli nastupiti Vuk Noah Stolica i Marija Matijević.

Djecu koja su nastupila svirajući gitaru, klavir i violinu pripremili su profesori Emir Okanović, Jasmina Kasumović i Džana Osmanović, a iskreni apluzi za sve učesnike koncerta su najbolji dokaz da su vrijedna djeca svoju ljubav prema muzici pokazalq na najbolji mogući način./A.V./

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.