Mladi Tuzle: U subotu 09.03. koncert Damira Imamovića u Kaleidoskopu

by admin2
| 11:49
  •  
  •  
  •  
  •  

U sklopu manifestacije „15.Dani Mladih Tuzle“ pod motom „Ono što volimo, ono što pamtimo“ kojom se obilježava 15 godina postojanja i rada Mladih Tuzle, u subotu, 9.3.2019. godine  u 19.30 sati na sceni Pozorišta mladih Tuzle (dvorana Kaleidoskop) muzičar i pjevač Damir Imamović će održati koncert sevdaha.

Svaka subota u mjesecu martu tokom manifestacije je rezervisana za muzički događaj, a ove subote je riječ o koncertu tradicionalne bosansko-hercegovačke muzike.

Upravo su Mladi Tuzle bili organizator i prvog koncerta Damira Imamovića Trio u oktobru 2007. godine. Ovaj put, koncert će biti izvedba Damira Imamovića sa članicom benda Ivanom Đurić, koja unosi tradicionalni element muzici sviranjem violine, čime će se dobiti noć posebnih emocija, te umnog i duševnog mira.

Karte za koncert možete rezervisati na broj telefona 061/365-800.

Program manifestacije ovog vikenda se sastoji iz predstave „PAT“ koja se igra u petak, 8.3.2019. godine u 19.30 sati, potom u nedjelju, 10.3.2019. godine od dnevne projekcije dječijeg crtanog filma „Anastasia“ i večernje projekcije filma „Virtuelni zatvor“ – saopštili su Mladi Tuzle.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.