(VIDEO): Massimo pozvao publiku na osmomartovski koncert u Tuzlu

by nedim
| 13:32
  •  
  •  
  •  
  •  

Dan žena Tuzla će obilježiti uz Massima. Svim dragim ženama koje će doći na koncert Massimo i bend poručuju da će im taj dan učiniti posebnim.

„Pozdrav dragi ljudi, dragi Tuzlaci i svi koji ste iz tog kraja, pozivam vas da se vidimo točno na Dan žena u maloj dvorani Mejdan u Tuzli. Prošli put kada smo svirali u Mejdanu bilo je stvarno nezaboravno. Moji momci iz benda i ja jedva čekamo opet doći i muzicirati za vas i da napravimo jednu pravu glazbenu feštu“, poručio je Massimo u videu koji je podijelio na svojim društvenim mrežama.

Naravno, na koncert je pozvao i muški dio populacije.

„ Draga gospodo, vas također očekujemo u publici u velikom broju, jer žene itekako zaslužuju vašu podršku u obilježavanju njihovog dana, kao i u svemu ostalome“, poručio je Massimo.

U susret bh turneji Massima Savića, koja će se održati na Dan žena, 08.03. u dvorani Mejdan u Tuzli i 30.03. u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica sa novim albumom „Sada“.

„Mogućnost osvajanja cd-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do večeras. 50 sretnih dobitnika će biti izvučeno nasumično, a barcodovi dobitnih ulaznica objavljeni na društvenim mrežama organizatora i na kupikartu.ba“, pojasnili su iz agencije PRimera, dodavši kako je očekivano veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se, po cijenama već od 15 KM, mogu kupiti  u cd shop-u Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulacija BKC u Sarajevu i sustavu kupikartu.ba

Osim muzički, publika može očekivati i produkcijski spektakl u čijoj se organizaciji pomno prati na svaki detalj, kako bi izvođač i publika istinski uživali u najvećim hitovima koji su obilježili Massimovu karijeru.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.