Pred koncerte u Tuzli i Sarajevu: Najsretniji fanovi će dobiti i Massimov novi album „Sada”

by nedim
| 13:53

U susret bh. turneji Massima Savića, koja će se održati na Dan žena, 08.03. u dvorani Mejdan u Tuzli i 30.03. u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica sa novim albumom „Sada“.

„Mogućnost osvajanja cd-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do 25.02., a 50 sretnih dobitnika ćemo izvući nasumično, a barcodove dobitnih ulaznica objaviti na našim društvenim mrežama i na kupikartu.ba“, pojasnili su iz agencije PRimera, dodavši kako je očekivano veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se, po cijenama već od 15 KM, mogu kupiti  u cd shop-u Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulacija BKC u Sarajevu i sustavu kupikartu.ba

Osim muzički, publika može očekivati i produkcijski prave spektakle u čijoj se organizaciji pomno prati na svaki detalj, kako bi izvođač i publika istinski uživali u najvećim hitovima koji su obilježili Massimovu karijeru.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni muzičati- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

„To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom „Iz jednog pogleda“, što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju“, kazao je Massimo medijima na press konferenciji organiziranoj  uoči bh. turneje.

Sve novosti vezane za koncert pratite na Facebook stranici organizatora.

(Tuzlainfo.ba)