Drugi međunarodni Festival savremene žene od 11. do 14. aprila u Tuzli

by nedim
| 19:54
  •  
  •  
  •  
  •  

Drugi međunarodni Festival savremene žene u Tuzli će se održati od 11.04. – 14.04. 2019. godine.

Prvi međunarodni „Festival savremene žene“ 2018. bio je najveći društveni događaj u Bosni i Hercegovini i regiji, koji je okupio sposobne, kreativne i insipirativne žene iz svih sfera djelovanja. 

Na Drugom međunarodnom „Festivalu savremene žene“, organizatori očekuju preko 100 govornica i preko 1000 učesnica iz regije i svijeta (Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Francuske, Švedske, Holandije, SAD, Indonezije, Mađarske, Češke, Slovačke, Turske).

Pored panel diskusija, keynote govornica, B2B susreta i fire side chat-a, Festival podrazumijeva i Sajam ženskog stvaralaštva, a ove godine stavljen je poseban akcenat na biznis i poduzetništvo, pa će tako učesnici imati priliku biti dio događaja Dana ženskog poduzetništva gdje će preko 100 poslovnih žena regije podijeliti svoja iskustva, primjere dobre prakse i poslovne izazove.

Summit Otvorene mreže ženskog poduzetništva – OWEN Summit, ugostit će 30 uspješnih poslovnih žena iz Češke, Slovačke i Mađarske, a organizatori najavljuju i Sajam ženskog stvaralaštva, B2B susrete…

Festival savremene žene ove godine širi zabavu i na cijeli grad.  Kao prvi u nizu takvih dešavanja je koncert dugo očekivanog Parnog Valjka u Tuzli koji će se održati 11. aprila u SKPC Mejdan.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.