Human gest vlasnika kompanije Bingo: Senad Džambić se družio sa djecom oboljelom od raka

by nedim
| 9:02

Foto: Humanost.ba

Senad Džambić vlasnik kompanije”Bingo” i njegova kompanija ugostili su oko 70 članova Udruženja “PIPOL” u ZOO vrtu Bingo i za njih priredili svečani novogodišnji ručak te brojne sadržaje za mališane iz udruženja koje okuplja djecu oboljelu ili izliječenu od raka i njihove porodice.

Gospodin Džambić je zajedno sa djecom bio u zajedničkom obilasku ZOO vrta, te prisustvovao njihovoj zabavi u igraonici.

Ovom prilikom udruženju PIPOL koje okuplja porodice i prijatelje djece oboljele od leukemije i drugih malignih bolesti sa podrucja Tuzlanskog kantona, uručene su i vrijedne donacije 

Druženje je inače organizovano povodom dodjele paketića u organizaciji Grada Tuzla 

– Zahvaljujemo gospodinu Džambiću i društveno odgovornoj kompaniji “Bingo” d.o.o. Tuzla kao i Gradu Tuzla i gospodinu Jasminu Imamoviću na nesebičnoj podršci našim mališanima – istakla je ovom prilikom Predsjednica udruženja Amra Saračević.

Domaćinima je uručena je i zahvalnica koju je u ime Udruženja uručila jedna od najvećih heroina u ovom udruženju Belma Puzić.

Prisutni mališani su nakon podjele paketića pustili u zrak šarene balone u znak podrške mališanima koji se trenutno liječe, a koje će predstavnici Udruženja posjetiti uskoro i uručiti im njihove paketiće i poruke podrške.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.