Broj polaznika ograničen: Počele prijave za Škola klizanja na Pannonici

by nedim
| 19:10

JKP ”Pannonica” i ove godine organizuje Školu osnova klizanja na klizalištu Panonika koje se nalazi na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli.

Kako su istakli organizatori, Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one  polaznike koji nikako ne znaju klizati i isključivo djecu uzrasta od 6 do 12 godina.

Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana. Cijena Škole klizanja je 14 KM za sva četiri časa.

– Prijave se primaju do petka 4. januara 2019. godine ili do popune grupa, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata do popune grupe. Grupe broje maksimalno 20 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja – ističu iz Pannonice.

Škola osnova klizanja je organizovana u posebnim terminima za građane i obdaništa.

Termin za građane je od ponedjeljka 07. – četvrtka 10. januara 2019. godine. Rad je podijeljen u dvije grupe:

– Prva grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
– Druga grupa od 11:00 do 11:45 sati.

Termin za obdaništa počinje od ponedjeljak 14. januara i traje do 31. januara 2019. godine, od ponedjeljka do četvrtka. Rad je podijeljen u dvije grupe:

– Prva grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
– Druga grupa od 11:00 do 11:45 sati.

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kućnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-713, e-mail: [email protected] ili lićno u Upravi JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskom jezeru.

Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook stranici ”Panonika Tuzla BiH” i facebook stranici ”Klizalište Panonika / Tuzla”.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.