Najluđa noć i provod: Frenkie, Kontra, Indigo i Soul uživo u Tuzli za Novu godinu!

by admin2
| 18:58

Prošlo je tačno godinu dana otkako su Frenkie, Kontra i Indigo objavili svoj drugi zajednički album Egzil. Materijal koji je snimljen u Tokiju publici je donio četiri video spota, Đe će ko, Motaj kablove, Tupakamaru i aktuelni single Egzil.

U međuvremenu ekipa je obišla cijeli Balkan i odsvirala brojne koncerte od kojih će upamćen ostati rasprodani sarajevski i tuzlanski Dom mladih.

Kako bi završili ovu godinu sa stilom Frenkie, Kontra, Inidgo i Soul vas pozivaju na novogodišnju svirku koja će se održati na tuzlanskom trgu Slobode. Grad Tuzla drugu godinu za redom organizuje novogodišnji doček i ove godine Tuzlake će zabavljati Plavi orkestar i FM Jam ekipa koja je zadužena za after.

– Drago nam je što smo dio novogodišnjeg programa i što ćemo novu proslaviti sa našom rajom u Tuzli. Na bini smo odmah iz ponoći pa dok nas ne ugase, zato poziv svim ljubiteljima hip hopa da nam se pridruže u Tuzli”, poručio je Frenkie i kratko opisao prošlu godinu. ”

“Iza sebe imamo odličnu godinu, možda i najbolju do sada. Album “Putanja” nam je bio prvi zajednički i nakon njega smo se uhodali. Vjerujem da se ta hemija i sklad osjeti na Egzilu pa i publika primjeti da odlično zajedno funkcionišemo. Jedan drugog inspirišemo, guramo naprijed i uspostavili smo pravi timski rad. Već kujemo planove za slijedeću godinu, no prije nego što krenemo sa tim želimo još jednom sa publikom proslaviti ovu godinu. Zato vas pozivamo sve na Trg slobode da još jednom zajednički odrokamo “Đe će ko”, “Karmu”, “Tupakamaru” “Motaj kablove” i brojne druge pjesme”, izjavio je Frenkie.

22. decembra FM Jam ekipa u Tuzli će proslaviti i 19. rođendan i poručuju da će decembar biti u znaku dobrog hip hop-a i FM Jam ekipe.

(Tuzlainfo.ba/fmjam.com)