Video / Foto: Hanka Paldum sa gostima održala humanitarni koncert u Tuzli

by nedim
| 23:31

Večeras je u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli održan humanitarni koncert i veče savdaha na kojem je su učestvovali Hanka Paldum i njeni gosti.

Koncert je organizovalo Udruženje oboljelih od Multiple skleroze Tuzlanskog kantona, za čiji su rad večeras, tokom koncerta i prikupljana novčana sredstva.

Hanka Paldum, koja je odazivom na poziv organizatora, još jednom dokazala da ima veliko bosansko srce i dušu, večeras je neštedeći glas te prenoseći pozitivnu energiju priredila odličan koncert, koji će članovima spomenutog udruđenja i njihovom gostima sigurno vječno ostati u sjećanju.

Na poizv Hanke Paldum na koncertu je i pored zdravstvenih problema nastupio legendarni Princ sevdaha Nedžad Salković, te nadolazeće nade predvođene Belmom Huseinefendić, koju je publika upoznala na odličnim nastupima u okviru takmičenja Zvezde Granda. Muzičare je pratio odlični Barok Bend.

Značajan doprinos u organizaciji koncerta dao je i Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona, navedeno je u informaciji JU BKC Tuzlanskog kantona.