Tuzla: U jučerašnjoj nesreći učestvovali vozači kamiona iz Ukrajine, dvije osobe povrijeđene

by nedim
| 9:00
  •  
  •  
  •  
  •  

Jučer oko 14,00 sati u tuzlanskom naselju Slavinovići se dogodila saobraćajna nesreća, zbog koje je saobraćaj u istočnom dijelu grada u potpunosti bio paralizovan.

Kako je jutros zvanično saopšteno iz PU MUP-a TK u nesreći su su učestvovali I.V., rođen 1981 .godine iz Ukrajine koji je upravljao kamionom IVECO sa priključnim vozilom, V.K., rođen 1975. godine iz Ukrajine koji je upravljao drugim kamionom IVECO sa priključnim vozilom i E.P., rođen 1990. godine iz Banovića koji je upravljao putničkim vozilom BMW.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač pmv. i suvozač u njegovom vozilu M.P.-S., rođena 1996.godine iz Banovića su zadobili povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla na Klinici za hirurgiju nisu izjasnili, dok su ljekari na Klinici za ortopediju kod istih konstatovali lake tjelesne povrede. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Istok i OKP PU Tuzla. Zbog vršenja uviđaja navedene saobraćajne nezgode, u vremenskom periodu od 14,00 do 17,25 sati, saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta bio je u potpunosti obustavljen – potvrdili su iz PU MUP-a TK.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.