Napunite tijelo energijom i otjerajte stres uz ples! Centar za ples i rekreaciju iz Tuzle otvorio vrata za nove članove

by admin2
| 18:00

Odlukom Kriznog štaba o početku rada teretana i fitnes centara od 2. maja, obavještavamo vas da je Centar za ples i rekreaciju otvorio svoja vrata!

Svi ljubitelji plesnih i rekreativnih aktivnosti mogu posjetiti plesne prostorije unutar Doma mladih u Tuzli i pronaći odgovarajući program za sebe. Ojačajte svoj imunitet na pravi način, napunite svoje tijelo energijom i otjerajte stres uz ples!

Pored dosadašnjih plesnih programa, poput Škole plesa za odrasle, plesnog aerobika ili rekreativnog plesa za osobe treće životne dobi svoju ponudu su obogatili sa novim programima za djecu i odrasle.

Škola HIP-HOPa savršena je za dječake i djevojčice koji žele biti u korak sa plesnim i muzičkim trendovima i svoriti osjećaj za ritam. Škola baleta je program koji je izazvao mnoštvo interesovanja među djevojčicama uzrasta od 6 do 12 godina. Vođen je od strane nekadašnje balerine, a sada nastavnice Željke Kicić.

Moderni umjetnički performans plesni je program namijenjen dječacima i djevojčicama od 14 do 20 godina sa inovativnim i posebnim stilom plesnog izražavanja koji objedinjuje nekoliko vrsta plesa. Koristan je za razvoj motoričkih sposobnosti kod djece i tinejdžera, sticanje osjećaja za koordinaciju u prostoru, ritmičnost i lično zadovoljstvo.

Pored toga, Orijentalni ples svojom misitčnošću oduševljava sve polaznice koje su se odlučile za ovaj istočnjački tradicionalni ples, a časovi joge raspoređeni su u više termina i prilagođeni dobnim skupinama.

Upis novih članova trenutno je u toku i traje do 13.maja, a više informacija o radu Centra za ples i rekreaciju, ponudi i terminima treninga kao i uslovima rada možete pronaći na facebook stranici CPR Centar za ples i rekreaciju ili na web platformi www.cpr.ba.

Instagram profil @centar_za_ples_i_rekreaciju

Kontakt telefon je  061 979 602 a prijave možete slati na mail [email protected].