I Vi birate najljepšu: Večeras u Tuzli 23. izbor Miss BiH

by nedim
| 5:17

Finalistice Izbora Miss BiH 2017

Bosanski kulturni centar u Tuzli večeras će domaćin 23. izbora Miss BiH.

Nakon Aide Karamehmedović, djevojke koja je prošle godine osvojila prestižnu titulu Miss BiH, 20 djevojaka večeras će tražiti svoju šansu da preuzmu lentu i krunu najljepše djevojke u BiH.

Finalistice ovog izbora nedavno su okončale pripreme u Hrvatskoj, gdje su snimile promotivne spotove koje će gledatelji na TV ekranima moći gledati večeras.

Prije nekoliko dana krenulo je i glasanje za Miss televoting BiH 2018. Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te svako na taj način može glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje.

Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji) do kraja finalnog izbora, plasirat će se u Top 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss svijeta i ponijet će lentu Miss TelevotingBIH 2018. Cijena poziva je 1 KM plus PDV.

“Ovogodišnji izbor posvećen je humanitarnoj akciji “I mi hoćemo svoju školu” kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Pozivom na broj 090 290 014 donira se 1 KM + PDV (1,10 KM)“, izjavio je Robert Jovanović, komercijalni direktor i producent izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Program počinje večeras u 21.00 h, u BKC Tuzla uz direktan prenos na FTV.

Pobjednica finalnog takmičenja našu će zemlju predstavljati na izboru za Miss svijeta koji će se održati 8. decembra u gradu Sanya u Kini.

Fotografije finalistica sa brojevima za glasanje možete vidjeti na u ovom albumu.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.