Kantonalna agencija za privatizaciju Tuzla: Obavijest o prodaji nekretnina

by admin2
| 21:00
  •  
  •  
  •  
  •  

Kantonalna agencija za privatizaciju Tuzla obavještava sva fizička i pravna lica da su u pripremi javni pozivi za prodaju poslovnih prostora u Tuzli i Gradačcu. Riječ je o poslovnim prostorima sa riješenom dokumentacijom na veoma atraktivnim lokacijama.

Poslovni prostor, “Uzor” Brčko, površine 97,93 m2, Tuzla
Poslovni prostor “Uzor” Brčko površine 97,93 m2 nalazi se u prizemlju stambeno-poslovnog objekta C1 u Solini. Poslovni prostor ima pogled na igralište i istočno je orjentisan, prilaz sa dvije strane, bočna strana je paralelna sa saobraćajnicom koja vodi od Tuzle prema Breškama.

Poslovni prostor, DD “Staklorad” Brčko, površine 61,52 m2, Gradačac
Poslovni prostor, prodavnica DD “Staklorad” Brčko, površine 61,52 m2, nalazi se u prizemlju stambeno-poslovnog objekta “A-4” u “Naselju I” u Ulici Ibrahima Kapetanovića u Gradačcu.

Poslovni prostor, UPI RO “Modričanka”, površine 55,01 m2, Gradačac
Poslovni prostor UPI RO “Modričanka” OOUR “Klaonica-hladnjača” Modriča, površine 55,01 m2, nalazi se u stambeno-poslovnoj zgradi u Ulici Reufa Huseinagića u Gradačcu iza zgrade Grada Gradačca.

Navedeni prostori imaju kompletnu imovinsko-pravnu dokumentaciju. Više informacija o ovim ali i ostalim prostorima svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 035/290-216, 035/290-218, e-maila: kaptk@bih.net.ba ili lično u prostorijama Kantonalne agencije za privatizaciju Tuzla, na adresi Soli br.2, Tuzla, (prema ulazu u Solanu).


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.