MUP TK: Sudar tri vozila u Lipnici, teže povrijeđen vozač u sudaru na južnoj magistrali

by nedim
| 9:52
  •  
  •  
  •  
  •  

Jučer oko 09,.45 sati na lokalnom puta Bukinje-Lipnica u naselju Divkovići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozilo „Škoda“, kojim je upravljao M.S., rođen 1944. godine, nastanjen na području Grada Tuzle, vozilo „Citroen“, kojim je upravljao H.S., rođen 1974. godine iz Tuzle i vozilo „ Renault“, kojim je upravljala R.J., rođena 1973. godine iz Tuzle.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač M.S. je zadobio lake tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla , a vozač H.S. je zadobio povrede o čijem stepenu  se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i istog su zadržali na daljnjem liječenju. Potrebne mjere i radnje su poduzeli službenici OKP PU Tuzla.

Također, jučer oko 09.35 u Tuzli, u ulici Bosne i Srebrene (južna magistrala) dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozilo „Opel Vectra“, kojim je upravljao I.Ć., rođen 1957. godine iz Tuzle i „Audi“, kojim je upravljao D.Č., rođen 1973. godine iz Tuzle.

U navedenoj  saobraćajnoj nezgodi vozač  I.Ć. je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla i istog su zadržali na daljnjem liječenju. Potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici PS Zapad – saopšteno je iz MUP-a TK.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.