“Izbori 2018”: Počinje predizborna kampanja, pratite posebnu rubriku na Tuzlainfo.ba

by nedim
| 20:24

Zvanična predizborna kampanja za Opšte izbore u BiH počinje 7. septembra i trajat će do 6. oktobra u 07.00 sati kada počinje predizborna šutnja.

Izbori će biti održani 7. oktobra, a za glasove 3.352.933 građanina s pravom glasa koliko ih se nalazi na Centralnom biračkom spisku borit će se više od 7.000 kandidata iz 128 političkih subjekata, 53 stranke, 36 koalicija, te 34 nezavisna kandidata.

Informacije o izbornom procesu, stranačkim aktivnostima tokom kampanje i drugim aktulenostima koje se vežu za predstojeće izbore, sa posebnim naglaskom na aktivnosti u Tuzli i Tuzlanskom kantonu, na portalu Tuzlainfo.ba, kao što je to bio slučaj tokom svih izbornih procesa koje pratimo od 2010. godine, naši čitatelji će moći pratiti u posebnoj rubrici “IZBORI 2018“.

Tokom predizborne kampanje na portalu Tuzlainfo.ba će biti objavljivana i već ugovorena stranačka oglašavanja, koja će jasno biti označena kao “Plaćena oglašavanja”.

Tuzlainfo.ba će kreiranjem sadržaja u ovoj rubrici težiti da na profesionalan i nepristrasan način tretira sve predizborne teme, dajući svoj doprinos da oni do kojih dolaze naše informacije, donesu svoje izborne odluke kao dobro informisani birači.

(Tuzlainfo.ba)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.


Send this to a friend