Zabava i nagrade: Šetnja uz “MOZAIK” obradovala brojne Tuzlake svih generacija (FOTO)

by nedim
| 8:06

Mnogobrojni građani Tuzle ali i okolnih mjesta, odlučili su sinoć da prošetaju uz MOZAIK u jedinstvenom uličnom performansu koga je osmislila ekipa ovoga lanca ugostiteljskih objekata.

Klovnovi, glumci, muzičari, ulični crtači, ekipa za izradu tetovaža i više od 5.000 poklona koji su podjeljeni posjetiocima, oduševili su sve.

Oduševljen je bio i Edin Jahić iz Turističke zajednice grada Tuzla:

– Ovo je upravo ono što treba našem Gradu. Hvala MOZAIKu što je sa svojim objektima i ovakvim dešavanjima, ovo centralno gradsko jezgro ponovo učinio i zanimljivim i atraktivnim za posjetioce, dodao je on.

Zadovoljstvo nisu krili ni sami organizatori :

– Ovo je već postala tradicionalna manifestacija koju priređujemo svake godine za naše sugrađane. Kao društveno odgovorna kompanija uz bogat zabavni program, zajedno sa našim poslovnim partnerima i sponzorima, podijelili smo oko 5.000 poklona našim sugrađanima. Napravili smo veliku zabavu za građane Tuzle i njihovu djecu, rekao je vlasnik lanca ugostiteljskih objekata MOZAIK Besnik Ismalili te dodao:

– Zahvaljujući odgovornom radu menadžmenta i našim uposlenicima, koji rade po najvećim standardima ugostiteljstva, postali smo za kratko vrijeme prepoznatljiv ugostiteljski brend u Tuzli.

Ovo je ujedno i bila najava velike nagradne igre koju pokeće MOZAIK „10 za 10.000“, a u kojoj je će slaveći svojih 10.000 pratilaca na društvenim mrežama bogato nagraditi svoje najvjernije konzumente.

Više fotografja pogledajte OVDJE.

(Tuzlainfo.ba)