Svi u Mejdan: Humanitarna utakmica za liječenje Tarika Okanovića

by admin2
| 9:56
  •  
  •  
  •  
  •  

U toku je organizacija prijateljske utakmice humanitarnog karaktera u malom fudbalu, koja će se odigrati u SKPC ˝Mejdan˝ u Tuzli, u petak, 17. avgusta sa početkom u 19 sati, a novac od prodatih ulaznica bit će namijenjen za liječenje bivšeg fudbalera ˝Slobode˝ Tarika Okanovića.

Okanović je nedavno preživio težak moždani udar.  Kako bi se obezbijedila sredstva za njegov brži oporavak, prijatelji i bivši saigrači, članovi Udruženja građana Veterani FK ˝Sloboda ” odlučili su organizovati utakmicu koja će se igrati između veterana FK ´Slobode´ i humanih zvijezda, koje predstavljaju bivši reprezentativci koji su se odazvali ovom pozivu˝.

Prema riječima organizatora, na teren će prvo izaći igrači rođeni 2009. i 2010. godine iz FK ˝Sloboda˝ i Škole fudbala ˝Bambi˝, a zatim će uslijediti predstavljanje humanih zvijezda i sportskih prijatelja ˝Slobode˝, kao i bivših igrača, te utakmica.

Odštampano je 3.500 ulaznica po cijeni od 5 KM i 1.500 dječijih ulaznica po cijeni od 3 KM. Osim ispred stadiona, ulaznice će se moći kupiti kod Seje i Vilija na korzu, Pizza baru, Cafe baru ˝Sara˝ na Sjenjaku, te u Udruženju građana ˝Prijatelji FK Sloboda˝, kao i ispred Sportskog, kulturnog i privrednog centra ˝Mejdan˝.

Iz Udruženja građana Veterani FK ˝Sloboda ” pozivaju sve građane Tuzle da dođu na ovu utakmicu i da svi skupa pomognemo Tariku.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.