7. malonogometni turnir “Par Selo CUP 2018” : Večeras finalne utakmice

by admin2
| 12:54

Finalne utakmice  7. malonogometnog turnira  “ Par Selo CUP 2018”  igraju se  večeras od 19:30 h  na igralištu Osnovne škole “ Pasci” u Par Selu.

Nagradni fond iznosi 8 000 KM. Najbolja ekipa, osim pehara,  osvaja 5 000, drugoplasirana 1 000, trećeplasirana  500, te četvrta 200  KM. Pored ovih nagrada, dodjeljuju se i plakete i nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strijelca, najboljeg golmana i fairplay ekipu u iznosu od po 100 KM.

Ekipe koje dolaze iz cijele Bosne i Hercegovine, pojačali su futsal  reprezentativci iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i naše zemlje.

Finalne utakmice sude licencirane sudije iz Premijer futsal lige BiH Edin Golać i Esmir Šahbazović kao i sudija sa licencom FIFE Zoran Sofrenić.

Nakon finala i dodjele nagrada posjetitelji će moći uživati u spektakularnom vatrometu, te u bogatom muzičkom programu u kojem učestvuje i mladi Halis Zahirović, a goste će zabavljati i humorista Ramiz Zmaj.

S obzirom koliko je gostiju posjetilo turnir prethodnih dana i napravilo fantastičnu atmosferu,  Udruga obećava nezaboravnu noć finala, stoji u saopštenju organizatora.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.