Zlatan Nalić pred duel sa gradskim rivalom: Nije važno s kim igramo, uvijek idemo na pobjedu!

by nedim
| 5:22

Fudbaleri FK Slobod i FK Tula City takmičenje u BHT Premijer ligi BiH nastavljaju večeras, kada će u Tuzli na stadionu Tušanj u okviru utakmice 4. kola igrati gradski derbi.

Šta od većerašnjeg susreta oćekuju u taboru mlađeg tuzlanskog premijerligaša smo pisali, a očekivanja “Crveno-crnih” rekao je Zlatan Nalić, šef stručnog štaba Slobode.

-Bit će to interesantna utakmica jer igramo sa gradskim rivalom. Ne znam da li  je to još uvijek na nivou derbija, obzirom na da je Sloboda jedan etabliran prvoligaš koji je jako poznat u Evropi. Tuzla City je jedan klub koji je u procesu etabliranja i koji će vjerovatno postati veliki klub  u budućnosti bh. fudbala. Što se nas tiče mi u svaku utakmicu ulazimo sa imperativom pobjede, tako da će biti i ove subote. Nema razlika da li igramo protiv Tuzla Cityja ili neke druge ekipe, mi ćemo u svakoj utakmici pokušati  osvojiti tri boda, rekao je šef stručnog štaba Zlatan Nalić za Fksloboda.ba

Utakmica Tuzla Cityja i Slobode počinje u večeras u 20:45, a pravdu će dijeliti sudije Admir Šehović iz Sarajeva, uz asistiranje Moamera Čauševića i Čedomira Vićića.

Ulaz na utakmicu je odlukom domaćina, FK Tuzla City, slobodan.

(Tuzlainfo.ba)