FK Sloboda: Došao skoro novi tim, danas utakmica sa FK Krupa

by nedim
| 22:37
  •  
  •  
  •  
  •  

Vezni fudbaler Adis Hadžanović potpisao je ugovor sa tuzlanskom Slobodom koji će ga zadržati u Rudarskoj 2 naredne sezone.

Hadžanović je protekle sezone igrao za i Iskru Danilovgrad i NK Vitez, a po isteku ugovora koji ga je vezao za Vitez, odlučio je karijeru nastaviti u Tuzli.

Također ugovor je potpisao i Muris Pirić (26).

Ovaj vezni fudbaler protekle sezone igrao je u FK Sloga Simin Han koji je izborio plasman u Premijer ligu, a ranije u karijeri Pirić je nosio dres Budućnosti iz Banovića, RNK Split, Jedinstva, Goražda i gradačačke Zvijezde.

Podsjećamo, u proteklim danima Uprava Slobode realizovala je nekoliko pojačanja te su za sada novi članovi crveno-crne porodice Said Husejinović, Antonio Vidović, Tony Livančić, Omar Pršeš, Safet Šivšić, Mehmed Alispahić, Muharem Čivić, Ivan Baraban, Muamer Adžem i Adis Hadžanović.

Inače, Sloboda intenzivno radi na pripremama za sljedeću sezonu koja počinje 21. jula, a nakon prve zvanične provjere protiv Mladosti u Visokom protekle subote, trenerski dvojac, Admir Smajić i Milenko Bošnjaković novi test imaju u subotu, 30. juna, kada će na stadionu Mramor u Mramoru igrati kontrolnu utakmicu protiv FK Krupa.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.