Sudar tri vozila u Čaklovićima: Među povrijeđenim dječak (4) i djevojčica (6)

by nedim
| 8:44
  •  
  •  
  •  
  •  

Foto: Ilustracija

Sinoć u 18,25 sati u Tuzli u naselju G.Čaklovići, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestovala vozila „Renault Laguna“ kojim je upravljao E.A. rođen 1993. godine iz Tuzle, „VW Golf IV“ kojim je upravljao I.G. rođen 1956. godine iz Tojšića, opština Kalesija i „Škoda Fabia“ kojom je upravljao M.Ć. rođen 1980. godine iz Tuzle.

Na UKC Tuzla ljekarsku pomoć zatražili su vozač M.Ć. i saputnici u njegovom vozilu  šestogodišnja djevojčica i četverogodišnji dječak, za koje se ljekar na odjeljenju Dječije Hirurgije, nije izjasnio o  stepenu povreda kod djevojčice, dok su  kod dječaka konstatovali da se radi o lakšoj tjelesnoj povredi i iste su pustili kući. Za N.Ć. rođenu 1956. godine ljekari se na Klinici za Hirurgiju nisu izjasnili o povredama i istu su pustili kući.

Za putnike u vozilu „ Renault Laguna“ B.A. rođenu 1998. godine iz Čelića i S.K. rođenu 1996. godine iz Sapne, ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda  te su iste puštene kući, dok su na Klinici za Ortopediju i Traumatologiju za  Dž.K. rođena 1983. godine iz Tojšića konstatovane teže tjelesne povrede a ista je puštena  na kućno liječenje.

Potrebne radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće  poduzeli su policijski službenici PS Istok – saopšteno je iz MUP-a TK.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.