Za prijavu još dva dana: Festival Kaleidoskop traži volontere

by nedim
| 13:22
  •  
  •  
  •  
  •  

Deseti, jubilarni, Međunarodni festival umjetnosti mladih Kaleidoskop održaće se u Tuzli, od 17. do 22. jula 2018. godine.

– Ove godine očekuje nas program bogat različitim aktivnostima koje će okupiti lokalne i međunarodne umjetnike i umjetnice u namjeri da prezentuju svoj rad i doprinesu razvoju kulture u našem gradu. Zato nam je potrebna pomoć Volonterskog tima. Volontiranje na Kaleidoskopu ti omogućava sticanje novih vještina i organizacionih sposobnosti, saradnju sa umjetnicima i umjetnicama, ali i odličnu zabavu i druženja kojih ćeš se uvijek rado sjećati.Pridruži nam se u ovogodišnjoj avanturi, budi dio 10. Volonterskog tima Kaleidoskopa – poručili su organizatori.

Da bi postao/la volonter/volonterka ovogodišnjeg Kaleidoskopa treba da imaš od 18 do 30 godina, a više informacija o uslovima prijave pogledajte OVDJE.

Volonterski tim angažovan je i na promotivnim aktivnostima i pored obaveznog prisustva na festivalu, volonterke i volonteri trebaju biti dostupni/e u predfestivalskim danima.

Poziv za prijavu za volontiranje otvoren je do 15. juna 2018. godine (23:59), nakon čega će kandidati biti obaviješteni o eventualnom angažmanu. Broj angažmana je ograničen u skladu sa potrebama Festivala. Sva dodatna pitanja možete uputiti na email: volonter@kaleidoskop.ba.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.