Darko Todorović, Slobodin reprezentativac: Mnogo mi znače selektorove pohvale

by nedim
| 8:47

Nogometni reprezentativci A selekcije Bosne i Hercegovine, sutra, u ponedjeljak 28. maja, odmjerit će snage sa selekcijom Crne Gore.

Utakmica će se od 18 sati igrati na stadionu Bilino Polje u Zenici, a na ovoj utakmici od reprezentativnog dresa će se zvanično oprostiti Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević.

Među najboljim bh. nogometašima naći će se i Darko Todorović, ove sezone najbolji prvotimac Slobode. Nakon pripremne utakmice sa Famosom, upravo na njegov račun je stiglo najviše pohvala od selektora Roberta Prosinečkog.

„Mnogo mi znači što me selektor pohvalio nakon jučerašnje utakmice. Odigrali smo ozbiljno i postigli mnogo golova. Odradili smo ono što se tražilo od nas, a impresioniran sam kako igraju Džeko i Pjanić. Drago mi je što sam dio ove velike reprezentacije.“

Najbolji bh. nogometaši su nakon priprema u Sarajevu jučer stigli u Zenicu gdje su obavili prvi trening. Danas u 16:30 sati će biti održana službena press konferencija bh. tima, nakon koje će „Zmajevi“ odraditi i posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.


Send this to a friend