NLB Banka u Tuzli otvorila prvu samouslužnu zonu bankomanata

by nedim
| 10:02

NLB Banka d.d. Sarajevo otvorila je samouslužnu zonu bankomanata na lokaciji Korzo u Tuzli i time omogućila klijentima da 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji, mogu provjeriti stanje računa,  podići ili položiti novac i informirati se o uslugama banke.

„NLB Banka d.d. Sarajevo svakodnevno radi na unapređenju usluga za svoje klijente, a novi vid samouslužnog bankarstva omogućava im pristup bankarskim uslugama u bilo koje doba dana. Bankomati na lokaciji Korzo u Tuzli predstavljaju mjesto gdje će klijenti moći obaviti transakcije bez čekanja u redovima dok su im, istovremeno, u toku radnog vremena za bankarsko savjetovanje na raspolaganju naše kolege u poslovnicama. Na ovaj način uvažavamo i vrijeme naših klijenata koji brzo i bez odlaska na šalter i čekanja u redovima, mogu podići ili položiti novac kada god žele“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Novootvoreni bankomati u Tuzli se mogu koristiti potpuno samostalno, sigurno i nesmetamo u skladu sa slobodnim vremenom klijenta, budući da je ulaz sa karticom omogućen  24 sata dnevno, svim danima. Implementirajući zonu Bankomati, NLB Banka gradi imidž moderne, digitalne i uvijek dostupne institucije, koja prati nove trendove u bankarstvu, te klijentima omogućava nove načine saradnje s Bankom.

(Tuzlainfo.ba)