Vlada i Turistička zajednica Tuzlanskog kantona na sajmu turizma u Osijeku

by nedim
| 13:35

U saradnji Turističke zajednice Tuzlanskog kantona i Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona na sajmu turizma „SOLARI“ u Osijeku predstavljeni su turističke mogućnosti i potencijali Tuzlanskog kantona.

Ukupan sadržaj i aktivnosti, neupitno svjedoče o značaju, potrebi i opravdanosti učešća Turističke zajednice Tuzlanskog kantona na sajmovima u okruženju obzirom da se sajamska manifestacija u Osijeku pokazala kao najuspješnija manifestacija ove vrste u Hrvatskoj. Sajmu turizma u Osijeku prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić.

U svojstvu počasnog gosta Sajma Ministar Gluhić se ovom prilikom susreo sa zvaničnicima grada Osijeka, predstavnicima Vlade Republike Hrvatske, predsjednicima turističkih zajednica, udruženja i drugih institucijakoje se bave promocijom turističkih potencijala.

Sajam turizma, lova i ribolova „SALORI“ Osijek održavao se pod pokroviteljstvima Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, a odvijao se na 2000m² zatvorenog i 3000m² otvorenog izložbenog prostora.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.


Send this to a friend