tuzla info 1200x100

farah baner

četvrtak, 19 April 2018 19:46

Novi "Ladies In" u Tuzli: Partija remija za šarmantne Tuzlanke

1904 ladisin

Bosanski kulturni centar u Tuzli sinoć je bi u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoložene i šarmantne Tuzlanke, onda možemo reći da je i ovaj Ladies In ispunio sva očekivanja.

Živimo u svojim mikro-svjetovima, podigli smo zidove oko sebe i gotovo da smo izgubili sposobnost empatije, međusobnog razumijevanja i pozitivnog dijaloga. Baš s toga je predstava američkog dramatičara Donalda Li Koburna “Partija remija” naišla na oduševljenje svih prisutnih dama.

Predstava koja na originalan način govori o zaboravljanju istinskih ljudskih vrijednosti aktuelnija je nego ikada, a toga su svjesne i članice Ladies In zajednice, koje upravo svojim druženjima pokušavaju promijeniti ovaj stereotip i uvesti istinske vrijednosti u svoju svakodnevnicu. 

Naravno, ni ovoga puta na Ladies In druženju nisu izostavljene promocije, pokloni, degustacije, vrhunska muzika, odlična zabava i networking jer sve je to ono što Ladies In zajednicu čini to što jesu. Svoju neizostavnu podršku 320 prisutnih dama i ovaj put su pružili brojni sponzori.

(Tuzlainfo.ba)


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu