FK Sloboda: Osmisli novi slogan, osvoji nagradu i budi dio tima

by nedim
| 5:31
  •  
  •  
  •  
  •  

FK “Sloboda” Tuzla u potrazi je za novim sloganom, a u cilju da se osmisli originalan i kreativan slogan odlučili smo da u proces odabira uključimo navijače i simpatizere Slobode.

– Od navijača i simpatizera FK “Sloboda” Tuzla se traži da osmisle slogan i pošaljete u Facebook poruci ili na e-mail adresu (info@fksloboda.ba), a zatim ćemo organizovati javni izbor putem naše Facebook stranice nakon čega autora pobjedničkog slogana nagrađujemo druženjem s ekipom koje uključuje boravak u karantinu i putovanjem na gostujuću utakmicu – istakli su iz FK Sloboda.

Nagradna igra će se sprovesti u dva kruga tako da će se u prvom krugu odrabrati 10 najboljih, autentičnih i najorginalnijih slogana, a zatim slijedi drugi krug u kojem će se putem Facebook stranice sprovesti glasanje (putem ozanke”Sviđa mi se”), a pravo glasanja imaju svi. Pobjednički slogan se nagrađuje druženjem s ekipom koje uključuje boravak u karantinu i putovanjem na gostujuću utakmicu, drugoplasirani dresom dok trećeplasirani dobija godišnju ulaznicu. Učesnici iz drugog kruga koji glasanjem (“Sviđa mi se”) učestvuju u odabiru novog slogana, također dobivaju nagrade.

Dakle, vrijeme je za novi slogan i upravo zato pozivamo sve koji vole Slobodu, da nam pomognu u odabiru stoga želimo čuti vaše prijedloge, želimo čuti kako vi doživljavate Svetinju.

Prije nego što nam počnete slati svoje prijedloge, važno je napomenuti da svaki sudionik nagradne igra može dati samo jedan prijedlog slogana koji ne treba da bude povezan sa stogodišnjicom kluba. Rok za slanje vaših prijedloga je 08. april 2018.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.