Tribina SBB-a u Tuzli: Radončić uručio članske kartice za nove članove

by nedim
| 7:06

Foto: sbb.ba

Na Svečanoj tribini SBB BIH, koja je održana sinoć u BKC Tuzla, a na kojoj je između ostalih govorio i Fahrudin Radončić, predsjednik stranke koja je dio vlasti u BiH, FBiH i više kantona, primio je oko 200 novih članova.

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić prvu člansku kartu uručio ljekaru dr. Igoru Hudiću, a kako je istaknuto članske karte podijeljene brojnim akademski obrazovanim građanima, mladim i starijim, djevojkama i mladićima.

– Mi u Tuzlanskom kantonu ćemo u našem djelovanju voditi brigu, uporno i dosljedno raditi i nastojati popraviti sliku sumorne svakodnevice, pokrenuti investicione cikluse, popraviti socijalnu situaciju i eliminirati uvjete teškog života našeg stanovništva. SBB je politički projekat uvijek bio uz narod i učinit ćemo sve da više nikad ne budemo treća zemlja u svijetu po stopi nezaposlenosti i prva po političkoj nestabilnosti. Učinit ćemo sve da naši građani imaju bolju budućnost – poručio je Hadžiefendić.

Prije posjete Tuzli Radončić je posjetio Općinski odbor SBB Gračanica i upoznao se sa stanjem u općinskoj organizaciji, o kojoj su govorili Zlatko Ćehajić i Elvira Jukan.

(Tuzlainfo.ba)