Petrović: Raduje me što smo odigrali bez primljenog gola

by nedim
| 7:20
  •  
  •  
  •  
  •  

Sloboda je u subotu na stadionu Tušanj savlada FK Mladost Doboj Kakanj rezultatom 2:0 (0:0) u okviru utakmice 19. kola BHT Premijer lige BiH, što je prema riječima šefa stručnog štaba crveno-crnih sasvim zasluženo.

-Ovo što smo vidjeli, bilo je za očekivati, a ja sam prije utakmice svojim igračima rekao da nas čeka teška utakmica,a ni teren nam nije došao na ruku. Mislim da su momci cijelo vrijeme, osim možda deset minuta u prvom poluvremenu, plivali, da su vodili ovu utakmicu i mi smo mogli već nakon prvih 15 minuta voditi sa 2:0. Imali smo tri vrhunske šanse u prvom poluvremenu, a Mladost se u ovoj utakmici nije ništa pitala, tako da je naša pobjeda sasvim zaslužena, rekao je Petrović te istakao da ga raduje što Sloboda nije primila gol.

-Mene raduje što smo odigrali bez primljenog gola, jer je to bio naš problem u proteklom periodu i tokom pripremnih utakmica. Također, drago mi je da smo sezonu startali onako kako smo i očekivali, a to je osvajanje tri boda, izjavio je Slavko Petrović nakon utakmice.

Sloboda takmičenje nastavlja naredni vikend, kada će u Sarajevu, na stadionu Grbavica igrati utakmicu 20. kola BHT Premijer lige BiH protiv FK Željezničar.

(Tuzlainfo.ba/FK Sloboda)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.