20170905 BEKO

farah baner

2209 dztuzlaPrestižni Evropski časopis za oftalmologiju koji se izdaje u Velikoj Britaniji proglasio fotografiju doktorica Aide Drljević i Amre Nadarević Vodenčarević,fotografijom mjeseca septembra starog kontinenta.

Comment

2209 nacelniciNa poziv Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Američke Privredne komore, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, danas je Banjaluci prisustvovao, „Američkom biznis forumu za promociju i umrežavanje“.

Comment

0101 petrovic pressDanas je na Stadionu Tušanj održana konfernecija za medije FK Sloboda Tuzla povodom utakmice 9. kola BHT Premijer lige BiH, u kojem će crveno-crni u subotu dočekati FK Željezničar.

Comment

2209 adzemEkipa Željezničara danas je doputovala Lukavac gdje će dočekati sutrašnji susret 9. kola Premijer lige BiH, koji na Tušnju igraju protiv protiv Slobode.

Comment

2209 raskrsnicaNakon saobraćajne nesreće u kojoj je jutros vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom i oštetio instalacije na semaforoskoj signalizaciji iz JKP "Saobraćaj i komunikacije Tuzla" su obavijestili građane učesnike u saobraćaju da je na raskrsnici kod “Hotela Tuzla” došlo do oštećenja na semaforskom stubu, te je na pomenutoj raskrsnici semaforska signalizacija izvan funkcije.

Comment

2209 canabisSlužbenici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK – Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga su, u saradnji sa službenicima OKP PU Gradačac/PS Srebrenik, PU/PS Gračanica i PS Doboj Istok, 19. septembra ove godine su postupajući po pismenoj Naredbi Općinskog suda Gračanica, izvršili pretres kuće i vozila koje koristi O.M., rođen 1992.godine nastanjen na području općine Gračanica.

Comment

Stranica 1 od 626

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu