20170905 BEKO

farah baner

24.04.: BKC - „Na komadiću Europe“ / Stand Up komedija Željka Pervana

0704 pervanŽeljko Pervan najbolji stand up komičar na ovim prostorima, izvest će svoju predstavu „Na komadiću Europe“ u JU Bosanskom kulturnom centru TK Tuzla 24.04.2017. godine.

Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice.  Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost. U posljednje vrijeme angažiran je na dva zanimljiva projekta:

-„Pervanov dnevnik“ na RTL televiziji nova je forma gdje se Pervan dotiče sedmičnih  političkih tema i obradjuje ih na svoj zanimljiv i svojevrstan način.

-Serija „Kud puklo da puklo“ na Nova TV ruši sve rekorde gledanosti. Podaci istraživanja AGB Nielsena govore da tu seriju gdje Pervan igra jednu od glavnih uloga dnevno gleda čak 820 000 gledatelja.

Pervan je možda javnosti najpoznatiji po humorističkom show-u „Večernja škola“; u toj spontanoj, većinom improviziranoj emisiji glumio je profesora u večernjoj školi koji je podučavao četiri odrasle osobe: Aljošu, Denisa, Antimona i Tetka (Zlatan Zuhrić Zuhra, Mladen Horvat, Ahmed El Rahim, Đuro Utješanović), te sa njima raspravljao o svijetu i životu.

BKC Tuzla /  Početak: 20.00 h / Ulaznica: 15 KM / Informacije i rezervacije : 035 / 311 070

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu