30.06.: Stadion Tušanj – Veliki koncert Đorđa Balaševića

by admin
| 16:23

Nakon decenijskog isčekivanja Đorđe Balašević će 30.06.2017. održati svoj veliki koncert pod nazivom „Tajni gaz „  na stadionu Tušanj u Tuzli.

Tuzlanska publika ga već dugo godina očekuje, a ovog ljeta je Panonski mornar u Tuzli

Balašević važi kao veliki muzičar i njegove koncerte prati velika tehnička podrška jer želi publici da pruži maksimalan ugođaj i prenese svoje stihove i emocije.

Balašević, ljeto, Tuzla i sve je spremno za najbolji koncert u Tuzli.

Najveći regionalni kantautor Đorđe Balašević na čitavom području bivše Jugoslavije broji na stotine hiljada fanova. Publika svih uzrasta, godinama unazad iščekuje Đoletov koncert u gradu soli.

Tuzlaci i brojni fanovi Đorđa Balaševića će konačno moći uživati uz čuvene hitove:  Život je more, Boža zvani Pub, Provincijalka, Lepa protina kći, Samo da rata ne bude, Putuj, Evropo, Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja, Devojka s čardaš nogama te druge…

U svojoj karijeri Balašević nije samo kantautor već je napisao scenarij i tumačio glavnu ulogu u TV seriji Specijalna redakcija, a glumio je i u TV serijama Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar. Napisao je i nekoliko knjiga: Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde…), Dodir svile, Jedan od onih života, i višestruko nagrađivan za svoja ostvarenja.  

U suradnji dvije agencije iz  Bosne i Hercegovine  PS produkcije i Beral musica, Tuzla  će i ovog ljeta biti centar događanja u Bosni i Hercegovini.

Kako su nam potvrdili iz agencije Beral music prvi kontigent ulaznica za koncert Đorđa Balaševića kreće od 06. 06. 2017. preko portala www.kupikartu.ba za sve gradove i inozemstvo, a za Tuzlu ulična prodaja u CD šopu Mido korzo Tuzla.

Cijene ulaznica su za teren 15 KM, a za tribine 20 KM.

Više informacija o koncertu možete saznati putem FB  stranice KONCERTI-Beral music.

(Tuzlainfo.ba)