05.03.: BKC Tuzla – Jelena Tomašević

by admin
| 14:03

U Koncertnoj dvorani BKC-a Tuzla, u subotu 05. marta 2016. godine sa početkom u 20,00 sati nastupiti će Jelena Tomašević.

Istinska dama balkanske pop muzike Jelena Tomašević nastupiće 5. marta u Tuzli u dvorani Bosanskog kulturnog centra. Zahvaljujući novoj zajedničkoj saradnji  tuzlanske agencije „Zeus“ i Bosanskog kulturnog centra Tuzlaci će uživati u koncertnoj izvedbi svih Jeleninih velikih hitova.

Jedna od prvih pobjednica nekog velikog muzičkog takmičenja, dama na sceni i osoba  izuzetnih vokalnih sposobnosti, Jelena je već svojim pojavljivanjem postavila jedan novi standard, a ljestvicu koju je odmah na početku karijere postavila jako visoko, iz godine u godinu podiže sve više.

Broj poklonika Jelenine muzike je svakim danom sve veći, a njen  novi album koji se na tržištu pojavio  krajem 2015. godine na prvo slušanje je zadobio brojne simpatije, ali i sjajne kritike.

Uz sve starije hitove poput „Okeana“, „Košave“, pa do novih među kojima se posebno izdvaja „Ime moje“, Jelena obećava izuzetan muzički ugođaj.

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete nabaviti u Marketing službi BKC-a i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzu.

BKC Tuzla / Početak: 20.00 h / Ulaz: 15 KM / Info: 035/311 070