18.02.: Hotel Tuzla – “Nipex i prijatelji”

by admin
| 12:40

U februaru će za ljubitelje druženja u ugodnoj atmosferi i uz zvuke sevdalinke, biti upriličeno novo druženje. Riječ je o prvoj manifestaciji pod nazivom “Nipex i prijatelji”.”

-Dugo se razmišljalo o jednom ovakvom projektu koji će okupiti ljubitelje gradske pjesme, sevdalinke, e prije svega ljubitelje druženja i zabave. Želja je da u Tuzli napravimo jedno veče za opušteno druženje, razgovor, uz tihu, laganu muziku koja vas neće opteretiti, neće vas nadglasavati a koja će vam u isto vrijeme napraviti dobar užitak i pokrenuti atmosferu. Družit ćemo se sa domaćim izvođačima, orkestrom će rukovoditi prof. Dejan Milkunić i biće to jedan uvod u naredni Festival sevdalinke koji se već godinama u Tuzli organizuje pod nazivom “Sevdalinko u scru te nosim”. Potrudit ćemo se da za goste obezbijedimo i jednu pristoju količinu pića koja će ih dočekati na stolu tako da ulaznica od simboličnih 5KM nije samo za “stolicu” nego će i na stolu goste dočekati nešto pića, pripremamo jedan nesvakidašnji vizuelni efekat, binu kakva nije do sada pripremana i nadamo se da će se sve ovo dopasti našim sugrađanima. Neobavezno, opušteno sa željom da postane tradicija i redovno, godišnje okupljanje, godišnja zabava – izjavio je Dino Kalesić, organizator manifestacije koju potpisuje Udruženje estradnih izvođača TK.

Manifestacija pod nazivom “Nipex i prijatelji” biće održana u četvrtak, 18. februara u restoranu “Breza” u hotelu “Tuzla” sa početkom u 20,oo sati.

Ulaznice po cijeni od 5KM moguće je rezervisati na telefone sa brojevima: 061/164-311.

(Tuzlainfo.ba)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.