26.12.: BKC Tuzla – Kiki Lesendrić i Piloti (UNPLUGGED)

by admin
| 8:58

Kiki Lesendrić i Piloti poletjeli su u novu muzičku avanturu. Akustični koncert pod nazivom „Svet je lep kada sanjamo“ otisnuo se na putovanje kroz region i na putovanje kroz jednu od najblistavijih karijera balkanske muzike. U potpuno novom zvuku sa mnogim pjesmama koje dosada nisu koncertno izvođene Kiki Vas maestralno vodi kroz brojne svevremenske hitove ovog benda, koji je ostavio neizbrisiv trag u  istoriji ex jugoslovenskog rock and roll – a.

Akustična turneja koja počinje 18. decembra u Užicu, svoju će bosanskohercegovačku premijeru imati u tuzlanskom Bosanskom kulturnom centru 26. decembra. Istinska praznična čarolija omogućiće Vam da na nekoliko sati odletite u svijet mašte, prepustite se akustičnom zvuku Pilota i prisjetite se kvalitetnih stranica muzičke istorije.

Ovaj ekskluzivni koncert koproducentski potpisuju tuzlanska agencija „Zeus“ i Bosanski kulturni centar Tuzla, a dio je bosanskohercegovačke turneje za koju je agencija Zeus ekskluzivni zastupnik.

Zatvori i oči i sanjaj! Bajkovito putovanje kroz jednu blistavu karijeru. Kiki i Piloti unplugged. Zimska čarolija u Tuzli. 26. decembra u Bkc Tuzla. Zabranjeno propustiti ovu muzičku bajku!

Karte za ovaj izuzetan muzički ugođaj, po cijeni od 15 KM, su već u prodaji na tuzlanskom korzu kod „Seje i Vilija“ i u marketing službi BKC – a Tuzla.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.