15. i 16. 01: Klizalište Trg slobode: ”Pannonica Ice Battle”

by admin
| 20:04
1301 ice batle

U organizaciji JKP ”Pannonica” treću godinu za redom održavaju se egzibiciona i zabavna takmičenja na tuzlanskoj ledenoj plohi.

U 2012. godini  to je bio ”Ice Fun Challenge”, a 2013. i ove 2014. godine održava se pod nazivom ”Pannonica Ice Battle”.

 ”Pannonica Ice Battle 2014” se održava na Klizalištu Panonika koje se nalazi u centru Tuzle na Trgu slobode.

Takmičenja su namijenjena klincima koji dobro kližu, žele to da pokažu i da se pri tome dobro zabave. Cilj je da se tokom zimskog perioda na Klizalištu Panonika okupiti što veći broj djece i omladine gdje će korisno i zabavno provesti zimski školski raspust, zatim popularizacija klizačkog sporta i samog Klizališta, te zimskih turističkih potencijala Tuzle.

Takmičenja se održavaju za pojedince-singlove i za parove, u žensko-muškoj konkurenciji. Kroz veselu i urnebesnu avanturu vode Vas voditelji programa Rusmir i Samir koji su za ovaj put pripremili mnoštvo novih igara i zanimljivih sadržaja.

Prvi kvalifikacioni krug će biti održan u srijedu 15.01.'14. sa početkom u 18:30 sati, a veliko finale u četvrtak 16.1.'14. godine sa početkom u 19:00 sati.

Iz „Pannonice“ pozivaju sugrađane da dođu na Klizalište Panonika, pogledaju o čemu se radi, zabave se zajedno sa našim klizačicama i klizačima. Klizači koji najbolje savladaju postavljene zadatke postat će ”ICE BATTLE” Šampion za 2014. godinu i osvojiti vrijedne nagrade !!!

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.