07.06.: Kuća plamena mira – Interaktivna dječija predstava “Svemirsko putovanje”

by admin
| 16:36

U prostorijama „Kuće plamena mira“, 07.06.2015. godine, održat će se interaktivna dječija predstava za buduće male astronaute od 3 do 9 godina, pod nazivom SVEMIRSKO PUTOVANJE.

„Svemirsko putovanje“ je jedinstvena interaktivna predstava gdje su glavni učesnici upravo djeca.

Vođeni neiscrpnom dječijom maštom započet ćemo svemirsko putovanje kroz razne planete u pratnji kapetana broda i njegovih pomoćnika. Ovdje će najviše doći do izražaja dječija mašta i razvijanje njihovih motoričkih sposobnosti kroz igru i pokret. Djeca će imati priliku da steknu nova poznanstva, upoznaju se sa nepoznatim imaginarnim svjetovima i putuju svemirskim brodom kako bi prošli zabavnu obuku za buduće mlade astronaute.

Svi zainteresovani, zajedno sa mališanima, će imati priliku da već u subotu 06.06.2015. godine, od 11:00 do 16:00 časova u ljetnoj igraonici ispred Caffe BKC-a prisustvuju sklapanju i prezentaciji svemirskog broda, te da se druže i upoznaju sa repertoarom budućih interaktivnih predstava za mališane.

Ulaz je otvoren i besplatan za sve.

Vrijeme i mjesto održavanja:

Subota, 06. juni – igraonica ispred Caffe BKC
11:00-16:00h (Promo)

Nedjelja, 07. Juni – „Kuća plamena mira“ na šetalištu „Slana Banja“
18:00h (Premijera)

Predstava je realizovana u koprodukciji Udruženja građana „Aurora“ i „Kuća plamena mira“ iz Tuzle, u saradnji sa „Art Centar“ iz Lukavca, a namjenjena je djeci uzrasta od 3 do 9 godina.

Po svakom izvođenju će se primati 15 do 25 učesnika, te s toga preporučujemo da se rezervacije obave unaprijed putem elektronske pošte na [email protected] ili na broj telefona +387 (0)62 272 570.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.