25.07.: Jezero Modrac – Robinzon Party with Global Djs (VIDEO)

by admin
| 19:40

Na platou restorana “Robinzon” na jezeru Modrac, jednom od najljepših ‘open air’ mjesta u BiH i ove godine će se okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Na pomenutoj lokaciji u subotu 25 Jula bit će održan tradicionalni Robinzon party na kojem će zvjezda večeri biti ni manje ni više nego osnivač planetarno popularne grupe Global Djs – Dj Taylor.

Uz Global Djs 25.07. nastupit će i najbolji BiH Dj-evi u sledećem sastavu: Dj Borg, Dj Doaman, Dj Emir H., i Dj Eduy. Mjesta na Robinzon Party-u ima za sve koji znaju šta je dobra zabava i koji cijene svjetske trendove. I ovoga puta svijet dovodimo vama i zato budite dio istinskog spektakla. Za ovaj party pripremljena je glamurozna multimedijalna scena, te zvuk i rasvjeta kakvi se mogu vidjeti samo na koncertima velikih svjetskih zvijezda.

Event: subota, 25. juli 2015.

Start: 20.00 h

Dress code: bijelo

Ulaznice: U pretprodaji: 10KM, Na dan događaja: 15KM, VIP: 20KM

Prodajna mjesta: Restoran Robinzon Caffe bar “Hollywood”, Lukavac Sejo i Vili /Korzo/ Tuzla Caffe bar “Sydney”, Tuzla (Cipelići) Caffe bar “Pink Panter”, Tuzla Restoran “Mama Mia”, Tuzla (TC “Omega”, IV sprat) Caffe Bar “IN” Živinice Club MTV / Srebrenik Caffe “IQ” Gračanica

Web: www.robinzonparty.com 

Facebook: https://www.facebook.com/RobinzonParty 

https://www.youtube.com/watch?v=wOW2ZZAcx3s

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.