14.07.: Arena Modrac – „Brodolom 6“

by admin
| 20:24
0207_brodolom_najava
  •  
  •  
  •  
  •  

Zbog velikog interesovanja, jedan od najpopularnijih ljetnih partyja ove godine seli se na novu lokaciju, kako bi  hiljadama gostiju iz BiH i zemalja regije osigurali više prostora za nezaboravnu zabavu.

 

Brodolom je ljetni koncept zabave koji je prije šest godina prvi put organiziran na jezeru Modrac. Te godine, pet stotina gostiju je, pored pozivnice za party, moralo biti obučeno u bijelo.

Samo pet godina poslije na “Brodolomu 5” bilo je više od 5.000 gostiju iz cijele BiH i zemalja regije. Lokacija je bila premala da primi sve, tako da je skoro hiljadu zainteresovanih ostalo ispred vrata.

Organizator Brodoloma, Beral music agencija, najavljuje da će se ovogodišnji party u bijelom održati 14. jula u Koncertnoj Areni jezera Modrac koja će samo za tu noć biti totalno preuređena.

Inače, Arena može primiti primiti preko deset hiljada ljudi, što garantuje najveću maratonsku zabavu u regionu.

Pored nove lokacije, šesti po redu Brodolom donosi i poseban audio – vizualni sistem, te line up sa zvučnim inostranim i regionalnim imenima.

Muzička zvijezda večeri je Mark Knight, britanski izvođač i producent koji je trenutno jedan od najuticajnih imena na dance sceni.

Ovaj DJ je više od muzičara a njegovi nastupi više od obične svirke. Mark Knight je svoj najveći doprinos sceni dao preko svoje produkcijske kuće Toolroom Records, pokazujući tako svoje sposobnosti vrhunskog DJ-a, a lista onih koji koji su sarađivali sa ovim velikanom je zaista beskonačna.

Pored Mark Knighta, dokaz da mjesto na ovogodišnjem Brodolomu zaslužuju samo najbolji je i DJ postava domaće elektronske scene koja godinama drži sami vrh, to su: Almir El Mano (Sarajevo), G Edd (Zenica), Kazoo (Gradiška) i Borg (Tuzla).

Koncertna arena Modrac / Početak 22 h / Ulaz: 15 KM

Info: www.brodolom.ba

VIDEO NAJAVA


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.