18.04.: BKC Tuzla – Mjuzikl za djecu i odrasle “DJ Šampion: Vrh svijeta”

by admin
| 17:26

Mjuzikl za djecu i odrasle “DJ Šampion: Vrh svijeta” prvi put će biti prikazan u BKC – u Tuzla.

Prvi i još uvijek jedini bh. mjuzikl namijenjen djeci i odraslima autora Muharema Vojnikovića Muhe premijerno je izveden u Sarajevu 2014. godine, a zabilježio je nezapamćen interes medija i publike.

Priča je to o drugarstvu i hrabrosti sa naglašenom ekološkom porukom o očuvanju vode na planeti Zemlji. Otkrijte kako će komična družina spasiti planetu od nestanka vode, pridružite im se na putu do vrha svijeta uz vesele songove u čijem nastajanju su učestvovali brojni poznati bh muzičari i producenti: Alan Omerović, Dino Šaran, Nedim Babović, Dubioza kolektiv.

Uz plesne songove i duhovite skečeve, kroz priču o drugarstvu i hrabrosti, vode nas likovi DJ Šampinjon, Sarfo, Lord Patlidžanius, Medo, Voz, Vodocijep, Pčelica i Dobra vila koje tumače Mirela Lela Laković, Elmir Krivalić, Tina Dervišević, te sam utor i reditelj predstave Muharem Vojniković.

Vesela družina kreće na put ka Vrhu svijeta kako bi spasila planetu od nestanka vode, a u tome će im pomoći i publika u BKC – u Tuzla.

Gostovanje popularne predstave zakazano je u subotu 18. 04. 2015. godine sa početkom u 18,00 sati.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 5 KM, a na dan predstave 7 KM. Ulaznice možete kupiti u Marketing službi BKC – a Tuzla i na kupikartu.ba.

(TI)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.