14.02.: Club Palma – My Valentines rave

by admin
| 18:56

Different Style organizira 14. veljače VALENTINOVO=DAN ZALJUBLJENIH, u Klubu Palma-Dom Mladih, Tuzla.

Jedinstvena ideja organizatora je prikazati javnosti izuzetno visok stupanj razumijevanja, tolerancije i ljubavi među različitostima koje nas okružuju svakodnevno u gradu Tuzla. Ovogodišnja zabava, s ciljem intenzivne afirmacije ženskih DJ-a u BiH, po prvi puta promovira tri domaća ženska izvođača na jednom stageu.

Povod za organziaciju ove specifične i zasigurno sada već tradicionalne zabave je spoj želje i očekivanja mladih koji, kao izvođači i kao gosti u potrazi za zabavom kakva se u gradu soli njeguje, dolaze iz različitih dijelova BiH (Brčko, Doboj, Mostar, Sarajevo, Tuzla, Zenica).

Posebnost i pristupačna atmosfera tematskih zabava koje Different Style organizira odavno privlači mlade iz drugih gradova a “My Valentines rave” je vrhunac zavodljivih emocija koje se tijekom godine akumuliraju u isčekivanju 14. veljače.

“My Valentines rave” u Klubu Palma je sačinjen od dva floora na kojem nastupa 6 DJ-a:

“Electro Ladies floor” predstavlja tri izrazito perspektivne djevojke, gladne dokazivanja i prepune želje da svojoj budućoj publici ponude najbolje od sebe:

*Sandra Nadarević aka OKOV, DJ iz Tuzle, novo ime na domaćoj sceni, primaljivog zvuka i zanimljivog performansa sa sigurnošću plijeni pažnju publike.

*Erocki program, electro sastav iz Tuzle, ovog puta u izdanju DJ set, nezaobilaznim performansom okoline zadovoljit će i najradoznalije pojedince.

*Jelena Simić DJ iz Doboja, njena muzika je hladnokrvna i nemilosrdna, a ujedno stidljiva i senzualna, hrabra, luckasta, impulsivna, karizmatična, i jednom riječju neobična izvedba.

“Electro Boys floor” rapolaže sa dokazanim producentima i DJ-ima, to su ambiciozni mladi, lucidni i pomalo nepredvidivi nosioci današnjih vrijednosti scene elektronske muzike u BiH:

*Siniša Lukić, neponovljivi producent i DJ iz Brčkog, u svojim setovima izvodi konkretan i melodičan techno sačinjen od najboljih svjetskih i autorskih izdanja.

*Adnan Ramadanović aka Doaman, DJ iz Tuzle, neodoljivi zavodnik i perfekcionista koji svojim groovy setovima testira granice izdržljivosti publike.

*Elvis Džombić aka BORG, DJ iz Tuzle, skoro čitavo desetljeće neprikosnoveni lider domaće scene.

Club Palma / Početak: 21.00 h / Info: http://www.palmaclub.ba/

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.