05.02.: BKC Tuzla „21. Izbor sportiste Tuzlanskog kantona“

by admin
| 22:12

Sportski savez Tuzlanskog kantona, nešto kasnije nego je to do sada bilo uobičajeno, organizuje 21. izbor najboljih  sportista/sportistkinja Tuzlanskog kantona.

Pripreme za jednu od najbolje organizovanih manifestacija ovog tipa u BIH, teku od početka godine, što će, uvjereni smo, rezultirati još jednom odličnom manifestacijom, kakvu i zaslužuju najbolji sportisti u ovom dijelu BiH.

Pored najbolje sportistkinje i sportiste, bit će proglašene najbolje sportske ekipe, treneri i mladi sportisti u Tuzlanskom kantonu, a SSTK će dodijeliti i specijalna priznanja zaslužnim sportskim radnicima, institucijama i sponzorima koji daju doprinos u razvoju sporta u Tuzlanskom kantonu.

Oni koji se odluče to veče biti u Bosanskom kulturnom centru Tuzla, imat će priliku pozdraviti najbolje sportiste u ovom dijelu BiH, te uživati uz zanimljiv zabavni program u kojem će učestvovati Maid Hećimović i članovi Škole pjevanja prof. Lejle Teskeredžić.

Kao i u prethodne tri godine, na manifestaciji će biti distriburian sportski magazin „Trijumf“, koji organizator izdaje u sklopu ove tradicionalne manifestacije.

Izbor će u direktnom TV prijenosu realizovati RTV TK-a.

BKC Tuzla / Početak 19.30 h / Ulaz: slobodan https://www.youtube.com/watch?v=RwVHcQ5jdGI

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.