4.12.: BKC Tuzla / Stand-Up Night Show „Đurologija“

by admin
| 19:41

Nova autorska hit predstava Branka Đurića Đure – „Đurologija“ napokon stiže u Bosnu i Hercegovinu, gdje će biti premijerno izvedena  u sklopu mini-turneje prvo 4. decembra u Tuzli, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, a potom 8. decembra u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu.

„Đurologija je zbirka mojih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što me nasmijava i zabavlja, ali i nervira! To je moj svojevrsni anti-stand up show, koji ponaviše podsjeća na neposredni i iskren razgovor sa publikom,“ otkriva Branko Đurić Đuro, karizmatični Sarajlija kojeg je  publika oduvijek obožavala. 

Već je kao junak urnebesnog showa  “Top lista nadrealista” obarao s nogu, a u posljednje vrijeme je  briljirao u filmovima “Montevideo, vidimo se”  i  “Atomski  zdesna”.  Branko Đurić Đuro iza sebe ima i niz izuzetno uspješnih projektaa u kojima je podjednako vješto uskakao u uloge glumca, redatelja, ili autora – spomenimo samo filmske hitove “Ničija zemlja”, “Kajmak i marmelada”, “U zemlji krvi i meda”, a tu je i humoristična serija „Naša mala klinika“ za koju je pisao scenarij te režirao  i producirao seriju. Svestrani Đuro brojne fanove ima i među ljubiteljima svog originalnog glazbenog izraza i kao frontman “Bombaj štampe” već je odavno svojim hitovima osvojio publiku.

Ulaznice se mogu kupiti na kupikartu.ba, u Marketing službi BKC – a Tuzla i kod Seje & Vilija na Korzu. Sve informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 – 070.

Velika dvorana BKC – a Tuzla / Početak: 17.30 i 20.00 h / Ulaz: 15 KM

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.