24.10.: BKC Tuzla – „FOOD ELIMINATOR“ / hit komedija Milana Pavlovića

by admin
| 6:54

Predstava prati sudbinu simpatičnog „Food Eliminatora“ (Milan Pavlović) i njegove porodice, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, što mu na kraju i polazi za rukom.

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat kako ga od milja zovu Food eliminator ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

I onda kreće ludilo koje nas kroz muzičke numere i plesne tačke dovodi do potpuno neočekivanog kraja.

Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave „Food Eliminator“ na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.

Milan Pavlović i ostatak glumačke ekipe koju on sam od milja zove „DRUŽBA SINJEG GOLUBA“ zasigurno vam garantuju dobar provod i pozivaju vas da obavezno dođete i učestvujete u ludilu zvanom „Food Eliminator“.

Predstava realizuje Altteatar Sarajevo.

BKC Tuzla / Početak: 20.00 h / Ulaz: 7 KM (Marketing služba BKC – a Tuzla i CD Sejo & Vilij na Korzu)