08.11.: Hol A / SKPC Mejdan – AUDIOREVIJA with DEBORAH de LUCA

by admin
| 6:42

Najznačajnija i dokazano jedinstvena domaća indoor dance muzička atrakcija i ove sezone u Tuzlanskom kantonu, ali i širem području će biti AUDIOREVIJA – ističu organizatori.

Party sa popularnom italijanskom producenticom elektronske muzike DEBORAH de LUCA, koja se već prije godinu dana u najboljem svjetlu predstavila publici u gradu soli bit će održan 08. Novembra 2014.

Ovog puta jedinstvena i unikatna destinacija kakva priliči jednom događaju vrhunskog kvaliteta, smještena je u hol A tribine SKPC Mejdan Tuzla.

Pored talijanSke producentice, koja u svojim najavama putem društvenih mreža željno isčekuje povratak vjernoj publici u gradu soli, vašu maštu i granice plesnih mogućnosti testirat će i domaća ekipa koju čine
-Borg
-G Edd
-Goran Emkić
-Vanyano
-Facho
-Woid

Da je riječ o istinskom spektaklu, najavljuju i potvrđuju redizajnirani plesni podij uz vrhunsku tonsko-tehničku produkciju. Publika s nestrpljenjem isčekuje nastavak muzičkog serijala koji je vratio pojam vrijednosti kvalitete noćnog života u Tuzli.

Zainteresirani svoje ulaznice mogu kupiti putem internet sistema: http://www.kupikartu.ba/karte/event/1712/audiorevija-mejdan-tuzla ;

i kod ovlaštenog prodavača u Tuzli CD Shop “MIDO” (KORZO)

 Cijene ulaznice je 10,00 KM, a zbog velikog interesovanja, koje je ova zabava izazvala kod publike i zbog sigurnosnih razloga, broj ulaznica je ograničen.

 Rezervacije za ograničeni broj stolova na broj telefona: 060 381 4205”

Video: https://www.youtube.com/watch?v=BAcPBWgoqt8

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.