30.09. – BKC Tuzla: Središnji predizborni skup HDZ-a BiH

by admin
| 14:38

Koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Bosne i Hercegovine predvođena Hrvatskom demokratskom zajednicom (HDZ) Bosne i Hercegovine poziva birače na središnji predizborni skup HNS-a za Tuzlansku županiju koji će se održati u utorak, 30. rujna u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli,  s početkom u 20 sati.

Na skupu će govoriti prof. dr. Dragan Čović, kandidat HNS-a za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda te nositelji lista HNS-a: Mijo Krešić, za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Zvonimir Banović, za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i Marijan Šimić, za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Posebni gosti na predizbornom skupu HNS-a u Tuzli će biti Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a Republike Hrvatske i Kolinda Grabar – Kitarović, predsjednička kandidatkinja u Republici Hrvatskoj.

HNS BiH i HDZ BiH imaju “Hrvatski odgovor” za rješavanje svih važnih pitanja za budućnost Bosne i Hercegovine pa tako i za budućnost ravnopravnog i konstitutivnog hrvatskog naroda u svojoj domovini Bosni i Hercegovini.

Hrvatski izbor je najbolja opcija za hrvatski narod i za stabilnu Bosnu i Hercegovinu.

Dođite na središnji predizborni skup HDZ-a BiH u utorak, 30. rujna, u BKC Tuzla, u 20 sati. 

(TI/po) 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.